webdesigner

Ik ben 27 jaar oud en woon in Marknesse met mijn man & twee kinderen. Al vanaf jongs af aan hield ik van creatief bezig zijn en was ik altijd aan het tekenen en knutselen. Op latere leeftijd begon de online wereld mij steeds meer te trekken en ben ik begonnen met mijn eigen fashion blog te bouwen op WordPress. Hierbij kon ik mijn passie voor mode en creatief bezig zijn combineren. Daarna heb ik mij steeds verder verdiept in het ontwerpen van websites/webshops en ben ik mij gaan ontwikkelen hierin. Het leukste aan webdesign vind ik om samen met de klant aan de slag te gaan met een idee en ervoor te zorgen dat een website helemaal aansluit bij waar een bedrijf voor staat. Dat de missie en de visie van een bedrijf meteen duidelijk is wanneer je op de website kijkt. Ook is ieder bedrijf uniek en elke website anders, wat het afwisselend maakt en iedere keer weer een super leuke uitdaging.

over mij

Hi ik ben tara

Ik maak websites op WordPress & Showit waarmee jij opvalt tussen jouw concurrenten en die ook nog eens super gebruiksvriendelijk zijn. Een unieke website die past bij jouw bedrijf!

Voor mij is het het allerbelangrijkst dat jouw idee werkelijkheid wordt. Dat je uiteindelijk de website ziet en denkt, ja dit is precies wat ik wou! Het lijkt me dan ook heel erg leuk om met je in gesprek te gaan en samen te gaan overleggen hoe we jouw droom-website kunnen realiseren. Wil jij vrijblijvend een keer kennismaken? Neem dan hieronder contact op via het contactformulier.

neem contact op