Showit
templates

voor creatieve ondernemers

Wat is Showit?

Showit is een platform waar je door middel van een gebruiksvriendelijke drag-and-drop builder je eigen website kunt bouwen. En dit allemaal zonder kennis nodig te hebben van code. Ideaal voor creatieve ondernemers die graag zelf hun website willen beheren en kunnen aanpassen, maar geen verstand hebben van code en geen gedoe willen met plug-ins.

Ik maak Showit templates voor creatieve ondernemers die 100% personaliseerbaar zijn en die ervoor zorgt dat jij binnen mum van tijd een prachtige website hebt. In deze templates kun je alles aanpassen, van kleuren tot lettertypes, layout, afbeeldingen, alles.

100% personaliseerbaar

responsive design

seo-vriendelijk

Maak de website helemaal passend bij jouw brand door het kleurenpallet aan te passen en de lettertypes. ALLES is mogelijk.

Doordat je op Showit de mobiele en desktop versie naast elkaar kunt ontwerpen, heb je op beide apparaten altijd een prachtig design.

Showit heeft hele goede tools om je SEO te optimaliseren waardoor je hoger scoort in Google.

showit templates

sadie

Het Sadie template is een beige template met warme accenten en is perfect voor coaches, content creators en andere creatives. 

meer info

mae

Het Mae template is een moderne template met een luxe uitstraling voor interieur designers en andere creatieve ondernemers. 

meer info

nava

Het Nava template is een warme, romantische template voor fotografen en andere creatieve ondernemers. ‘Nava’ betekent schoonheid en dat is precies wat dit template is!

meer info

Het Aimy template is een trendy, minimalistische template voor (branding) fotografen en andere creatieve dienstverleners. 

meer info

new in

1.  Maak een Showit account aan

2. Bestel je template

3. Customize je template

Kies je Showit plan hier en vergeet niet een domein naam aan te schaffen (bijv. bij Google domains).

Wanneer je je template aanschaft krijg je van mij een PDF waarin alle informatie staat.

Begin met het personaliseren van je template en maak hem passend bij jouw merk.

hoe werkt het?

4. Lanceer je nieuwe website

Wanneer je je template helemaal gepersonaliseerd hebt en je domeinnaam gekoppeld hebt, is het tijd om live te gaan!

Bijpassende Instagram Links Pagina

Geen Linktree meer nodig, maar een unieke Instagram Link in Bio pagina waarmee jij jouw ideale klant aantrekt!

instagram link in bio

ontdek het template

Geen tijd om zelf het template te personaliseren?

Geen probleem! Daar help ik je graag mee. Ik snap dat jij het als ondernemer al druk genoeg hebt en dat je misschien geen tijd of zin hebt om dit zelf te doen. Ik pas het template volledig aan naar jouw wensen en maak de website klaar om te lanceren.

neem contact op

vanaf €499 excl. btw

Templates voor Instagram posts

Wil jij graag dat jouw social media een mooi geheel vormt met de rest van jouw branding? Dan zijn deze templates perfect voor jou. Creëer het perfecte online visitekaartje op jouw Instagram en inspireer jouw volgers. Met de Canva templates voor Instagram maak je super makkelijk en snel de mooiste posts.

canva templates

ontdek de templates